Ateneu Popular 9 Barris: 35 anys de cultura autogestionada

Antonio Alcántara | educaciotransformadora

Sembla que fer celebracions amb la que esta caient és una temeritat, doncs no per nosaltres. Les situacions difícils ens esperonen i seria un mal senyal si desprès de 35 anys no tinguéssim motius per festejar. Ho farem el dia 10 de març del 2012 amb un grapat d’amics i ho farem evidenciant la voluntat autonomista del projecte Ateneu. Hi esteu convidats a col·laborar, serà una trobada festiva i reivindicativa, us hi esperem. 




Aquesta activitat està emmarcada dins del Cicle Expressió Directa 4.0,   en el qual ens acompanyen 3 projectes més vinculats a la gestió ciutadana: La Farinera del Clot, La Lleialtat Santsenca i L’Harmonia de Sant Andreu. I és que amb les retallades a l’horitzó ens preocupa poder mantenir el mateix grau d’activitat i qualitat per al projecte sense que això afecti la independència del mateix. Per això volem engegar un seguit d’accions per tal de poder poc a poc augmentar els fons propis del projecte, font d’independència i de bon funcionament, perquè les retallades que afecten a l’administració pública no afectin als més febles, es a dir, que els artistes i treballadors puguin mantenir remuneracions dignes i que el públic continuï podent accedir als espectacles a un preu popular.
És per aquest motiu que hem demanat un cop de mà a companys que han anat passant per la casa, i hem organitzat un dia de festa, de celebració dels 35 anys del projecte i d’afirmació i comprimís amb una forma de fer i d’entendre la cultura.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més