Comunicat Assemblea IRIS desperta



Assemblea IRIS
Hola a tots i totes, suposo que la majoria de vosaltres no sabeu qui soc. doncs bé, vaig a presentar-me. sóc supereducació !!! Bé, bé, moltes gràcies..... i ara estareu pensant, tot això esta molt bé, però...... per què he acabat jo aquí i no a qualsevol altre lloc. 



Doncs bé des de fa alguns mesos he sobrevolat universitats, escoles i instituts, i he intentat ajudar a tots aquells que estiguessin aportant el seu granet de sorra per intentar salvar l’educació pública.


Fa una setmana, volava per sobre d’aquest institut i sense saber perquè els meus super poders van començar a fer figa i vaig caure. En obrir el ulls vaig descobrir que era fosc i que estava tirat al vell mig del pati. 


Al mirar l’edifici vaig veure llum, vaig veure un grup de persones reunides, estaven molt serioses i semblava que discutien. No ho podia entendre. Per què la gent que lluita per el mateix s’enfronta?


Per sort encara em podia tornar invisible i em vaig apropar. després d’uns moments molt tensos, un petit grup, es va quedar a dormir al institut.


Llavors en un moment de la nit hem convocat aquesta concentració per mostrar el rebuig a les situacions tenses que estan vivint els companys i companyes que participen de forma més activa. I per posar de manifest la pressió que està patint una part de l’equip docent per part dels seus superiors més directes. 


volem dir que malgrat els impediments que vam patir a la última tancada, es va poder dur a terme. aquest fet ha tingut una repercussió important a alguns mitjans de comunicació i a altres centre, i gràcies a això, molta gent s’ha apropat per començar a donar recolzament a la lluita que a totes i tots ens uneix, una escola pública, digna i de qualitat. 


Hem de mantenir–nos fermes i deixar de banda la por. Això ens ajudarà a tirar cap endevant per construïr l’educació que tots volem. 


Actualment, ens trobem en una situació educativa precària, menys personal qualificat, augment de la ràtio, recursos insuficients per cobrir la demanda, etc. 


No hem perdut l’esperança i sabem que és possible el canvi, però això sí, hem d’unir les nostres forces i fugir d’actituts individualistes. 


Davant les adversitats ens enfortim i la nostra motivació va creixent per apropar-nos als nostres objectius i finalitats.


Desperta! i ajuda'ns ha despertar a més gent! el canvi és possible i està a les nostres mans.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més