No nos vamos: Programa complet del #12m15mBCN

Programa complet -conegut fins ara- del #12m15mBCN publicat originalment a la web http://12m15m.acampadadebarcelona.org. Els actes i convocatòries s'aniran definint i perfilant en l'assemblea permanent que tindrà lloc a la Plaça del 12 al 15 de Maig.


Les activitats han començat ja avui divendres 11 de maig.
El punt de trobada i de sortida de la manifestació de demà dissabte #12M es a les 18h a Plaça Catalunya.
El recorregut previst es Plaça Catalunya -> Ronda St. Pere -> Balmes -> Diagonal -> Ps. Gràcia -> Plaça Catalunya.

[CAT][CAST a continuació]
Programa complet del #12m15mBCN
Aquí podeu veure el programa d’actes i convocatòries que es viuran a la Plaça Catalunya durant les mobilitzacions del #12m15mBCN.
Aprofitem per recordar que cada assemblea està organitzant les seves accions i convocatòries, així com les marxes que sortiran cap a Plaça Catalunya pel dia 12, de forma que aconsellem que et dirigeixis a l’assemblea del teu barri o poble per a més informació.

11 de maig
18h – Presentació del Projecte “Fòrum dels pobles”, seguit d’una xerrada debat sobre metodologies assemblearies i un taller de dinamització per formar equips que puguin facilitar els debats del Fòrum dels pobles.

12 de maig
12h – Creació col·lectiva de la pancarta de capçalera aprofitan els taller de gràfics i cartells que es muntaran pel matí. L’eslogan que es va consensuar a les assemblees transversals és “El poble som la solució!” i el hashtag #seguim. Porteu materials per pintar!
A més, hi haurà unes jornades en defensa de l’acció sòcial i comunitària a partir de les 11h.
18h – Amb totes les columnes que vagin arriban dels diferents pobles i barris, iniciarem a la manifestació que recorrerà el centre de Barcelona. La manifestació sortirà de Plaça Catalunya per la ronda de Sant Pere fins a plaça Universitat i seguirem per Gran Via fins a Balmes. Agafarem la diagonal fins al Passeig de Gràcia i baixarem fins a Plaça Catalunya.
- Després iniciarem una assamblea sobre projectes i alternatives.
- A partir d’aquest punt s’iniciarà l’Assemblea permanent que durarà fins el 15 de maig, on s’habilitaran 6 espais fixos on treballar en maneres de convertir els punts de les reivindicacions en realitats. També es convocarà una assemblea general diaria a les 21h fins al 15 de maig.

13 de maig
10h30 – S’iniciarà la primera sessió del Forum dels pobles, amb els debats temàtics sobre:
- Educació / Eurovegas / Causes de la crisi / Política al descobert
16h – Segona sessió del Fòrum dels pobles, amb els debats temàtics sobre:
- Habitatge / Economia i deute / Drets i llibertats / Autoorganització
21h – Assemblea General

14 de maig
Al matí es seguirà treballant en l’assemblea permanent
16h - Tercera sessió del Fòrum dels pobles, amb els debats temàtics sobre:
- Sanitat / Laboral / Fiscalitat i renda bàsica / Politica i participació / Ecologia
21h – Assemblea General

15 de maig
Dia d’accions.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més