Aturem les agressions contra la classe treballadora. El Vallès en vaga

cartell vaga 14NEl 14 de novembre diversos col·lectius, moviments socials i sindicats combatius ens sumem a la convocatòria de Vaga General que es durà a terme a l'Estat espanyol i a altres països de la UE com Grècia, Portugal i Itàlia.

Pel repartiment del treball i la riquesa
Perquè la crisi la paguin els rics

La manifestació de Sabadell sortirá de l'Eix Macià (davant del Corte Inglés) a les 11:30


Amb l'excusa de la crisi, els últims mesos els governs espanyol i autonòmic han endurit la seva política de retallades i reformes provocant una situació d'emergència social. L’última reforma laboral no només ha augmentat l'atur sinó que ha permès l'aplicació generalitzada d’ERE's, reduccions de sous i ajustos que han afectat les condicions de vida de treballadors i treballadores. A aquesta reforma laboral hem de sumar la reducció de pressupostos en sanitat i educació que han col·lapsat els serveis públics, la plaga de desnonaments que deixen sense llar a milers de famílies i la repressió en forma de detencions i multes contra qui lluita contra aquestes barbaritats.
Contra el “rescat” europeu
Per si fos poc, el govern i la UE preparen un segon “rescat” per a l'Estat espanyol molt més gran. Aquests saqueigs anomenats “rescats” pretenen seguir subvencionant deutes privats dels bancs a costa de retallar en els serveis públics més bàsics deixant la política econòmica del país en mans del Banc Central Europeu. Hem pogut veure en Grècia els efectes devastadors del neoliberalisme de la UE i el BCE.
Una vaga internacional
Donat que aquests ajustos s'apliquen a escala internacional, el 14 de novembre s'ha convocat una vaga també a nivell internacional en els països del sud d'Europa. Des dels col·lectius que al Vallès subscrivim aquest manifest pensem que la vaga del 14 ha de superar les convocatòries del sindicalisme oficial. Som conscients que l'actitud pactista i buròcrata  de les direccions de CCOO i UGT ha provocat el desengany i el menyspreu de molta gent, però no ens podem permetre que aquesta actitud es tradueixi en una paràlisis de la lluita.
Una Vaga Social de tots i més enllà del 14-N
El 14 de novembre ha d'anar més enllà d'una sola jornada i ha de ser l'inici d'una lluita que pugui aturar les múltiples agressions a la classe treballadora. S'han d'aturar empreses, transports, comunicacions, administracions.... Ha de ser una vaga de consum en què no es comprin productes i una vaga social en què ha de participar tothom que està patint les retallades i reformes: persones aturades, jubilades, estudiants, sense papers... Si no ens mobilitzem per impedir-ho, si pensem que no hi ha res a fer, la nostra misèria seguirà creixent mentre els poderosos es seguiran enriquint.
Pel repartiment del treball i la riquesa
Perquè la crisi la paguin els rics
CONVOCATORIA
La manifestació de Sabadell sortirá de l'Eix Macià (davant del Corte Inglés) a les 11:30
cartell vaga 14N 

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més