“Qui hi ha darrere d’una imatge”. Participa en el primer Know-How de fotografia per a joves al mNACTEC

Una activitat desenvolupada per dues joves estudiants de l’Escola Universitària Formatic Barcelona i de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell dins les seves practiques formatives al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Terrassa). 

Inscripcions i seguiment a la pàgina de Facebook “Qui hi ha darrere d’una imatge”.

21, 23 i 28 de maig, de 15.30 a 17.30h


Es tracta d’una de les primeres activitats que desenvolupada per joves s’orienta a l’entorn jove per a afavorir la participació d’aquest sector de públics que no participa habitualment de les activitats dels museu. La idea conceptual de + joves x + joves vol afavorir la creació d’activitats participatives per joves. Si ets jove o et sents jove aquesta és la teva activitat i participa en el primer Know-How de fotografia per a joves al mNACTEC.

Ets jove? T’agraden els reptes? Doncs ara és la teva!

Aplica el teu Know-How per a connectar les fotografies del teu mòbil amb les de la resta de participants. El Know-How consisteix en veure les capacitats i habilitats que té una persona en el desenvolupament d’una tasca específica.

Els propers dies 21, 23 i 28 de maig, de 15.30 a 17.30h de la tarda, realitzarem el primer Know-How fotogràfic per a joves al mNACTEC, una activitat on podràs demostrar la teva creativitat fent fotografies, coneixeràs gent nova mentre et diverteixes i fas un cop d’ull al museu; tres dies en els que deixaràs volar la teva imaginació i viuràs un munt de sensacions. 

Aconseguiràs descobrir qui s’amaga darrere de cada fotografia ?

Les fotografies han de permetre, amb una dinàmica de coneixença, descobrir qui és el seu autor. La persona o persones que connectin més fotografies amb els seus autors seran les guanyadores.
Que dius? véns al museu? 

Programació:
Dia 21: Presentació, explicació de l’activitat i realització de les fotografies.
Dia 23: Relaciona’t (la teranyina del museu, anuncia‘t al museu, missatge dins d’un globus), recerca les pistes presencials.
Dia 28: Activitat de cloenda  

Normes:
Activitat presencial al museu i virtual al Facebook. Tothom pot participar virtualment seguint la dinàmica dels participants i votant les fotografies que més li agradin. En tot moment les normes es regeixen per les instruccions del responsable de l’activitat.

 L’activitat és totalment gratuïta i les inscripcions es realitzaran a traves d’un missatge privat a la pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Qui-hi-ha-darrera-duna-imatge-/271148969686776?ref=tn_tnmn (nom, cognom i edat). És imprescindible fer-te fan per participar en el Know-How.

Edat recomanada: de 14 a 30 anys, màxim 30 persones, 3 fotografies per persona.

Les fotografies han de ser d’objectes del museu i s’hauran de trametre el mateix dia 21 al correu knowhowfotografic@gmail.com. L’hora límit per enviar-les serà fins les 00:00h. Les fotografies que s’enviïn fora d’aquest període de temps no entraran a formar part de l’activitat.
L’organització es reserva el dret de no penjar aquelles fotografies ofensives o que puguin distorsionar l’objectiu del Know-How.

La pàgina a Facebook deixarà d’estar operativa una setmana després de concloure l’activitat amb l’objectiu que tots els participants puguin interactuar durant aquest temps. 

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més