Trobada d’animació Sociocultural 2015

El proper 26 de febrer es durà a terme a l'Institut Vidal i Barraquer de Tarragona la Trobada d’Animació Sociocultural i Turística que acollirà tots els centres de Catalunya on es cursen aquests estudis.

El lema de la Trobada, CulturistiCA’T, recull els termes de cultura, turisme, Catalunya i la ‘’t’’ identitària de la ciutat de Tarragona. Pretén ser una trobada molt dinàmica amb activitats que permetran als participants conèixer la ciutat, demostrar les seves habilitats més artístiques i reflexionar sobre les inquietuds de l’àmbit professional.



El proper 26 de febrer es durà a terme a l'Institut Vidal i Barraquer de Tarragona la Trobada d’Animació Sociocultural i Turística que acollirà tots els centres de Catalunya on es cursen aquests estudis. Els organitzadors serà l'alumnat de 2on d’ aquest cicle, en el marc de la MP14: Projecte.
Aquesta trobada és considerada com una molt bona pràctica per part de l’alumnat organitzador i assistent, així com per part del professorat. No es dóna en altres cicles de famílies professionals que, si bé en algun cas programen jornades formatives o de compartir experiències entre professorat, l’alumnat queda relegat a un paper secundari.
Ja fa 16 anys d’ençà que es va realitzar la primera trobada a Viladecans, organitzada per l’Institut de Pineda de Mar i s’espera que aquesta tradició continuï durant molt de temps. Abans d’aquest institut tarragoní (que ja va organitzar també la segona trobada), Manresa, Barcelona, Lleida, Sabadell i Salt van ser seus d’anteriors edicions.
El lema de la Trobada, CulturistiCA’T, recull els termes de cultura, turisme, Catalunya i la ‘’t’’ identitària de la ciutat de Tarragona. Pretén ser una trobada molt dinàmica amb activitats que permetran als participants conèixer la ciutat, demostrar les seves habilitats més artístiques i reflexionar sobre les inquietuds de l’àmbit professional.
La trobada inclourà una gimcana cultural, cinefòrum, talent show, dinàmiques de grups, photocall, jocs en diferents idiomes i tallers on es podran treballar diversos aspectes que són importants per la formació d’un animador com: educació en valors, cultura, habilitats socials, dinamització de grups, participació...


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més