#GlobalDebout: 15 MAIG, 18h – Plaça Catalunya


ASSEMBLEES POPULARS – Plaça Catalunya:

1 de maig (19h) – 7 de maig (19h) – 14 de maig (19h)
MANIFESTACIÓ GLOBAL: 15 MAIG, 18h – Plaça Catalunya

Nit Dempeus Barcelona. Com ja sabeu, milers de persones han pres la Plaça de la República a París i les places de tota França iniciant un nou cicle de mobilitzacions. Moltes altres ciutats han omplert de colors les seves també: Londres, Lisboa, Bogotà, Nova York, etc.

Cada dia es fa més evident: l’Europa del respecte pel dret de les persones no està al cap d’aquells que pretenen dirigir-la, a cop de violència i assassinats a les fronteres, de racisme institucional, a cop d’austeritat i retallades als nostres drets. Més que mai els pobles hem de respondre, construïnt les nostres regles del joc i els nostres espais de ruptura, des d’abaix, com ja portem temps fent, en solidaritat les unes amb les altres.

Ara, totes les Nuit Debout i els Occupy del món ens conviden a aixecar-nos juntes, una gran festa a la qual no faltarem. Més que mai, els pobles hem de respondre prenent les places, els barris, els centres socials i els carrers.

Sortim de nou al carrer per reapropiar-nos de les nostres vides, per creuar les fronteres geogràfiques i mentals doncs no hi cabem en aquest ja caduc sistema que ens talla el camí cap a una vida digna. Perque no estem disposades a doblegar-nos davant de tractats internacionals que volen limitar encara més la capacitat de generar poder popular. Sortim al carrer per seguir construint aquell món que ens mou i que duem a dins.

Perquè el nostre futur no és negociable i no admet retallades ni concertines.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més